søndag den 20. februar 2011

Lækkert garn..... min bare!

For noget tid siden blev jeg fristet i Rema.... Kørte hjem fra en nattevagt og Rema havde tidligt åben. Kæmpestore garnnøgler i smukke lilla og blå nuancer. 20!!! kroner pr. stk.
Haps, haps, haps - og haps og haps.
Nu har det så bare ligget i skabet - det er noget rædselsfuldt garn! 100% syntetisk - men altså for nogle flotte farver.
Og ved I hvad - nu hækler jeg brødkurv og det garn er som skabt til brødkurve! Jeg fandt en super tutorial lige her: http://pralerier.blogspot.com/2010/12/diy-hklet-brdkurv.html.

Vær søde at fortælle, at I også bliver fristet - bare nogle gange... Har I fundet anvendelse for noget som I ellers havde opgivet?

Apropos - http://strikkeentusiasten.blogspot.com/2011/02/slagt-en-gammel-sweater.html Der kan man virkelig tale om genanvendelse - det er helt fantastisk!

Rigtig dejlig solskinssøndag til jer alle!

6 kommentarer:

 1. Kan godt forstå du blev fristet af de farver!
  Jeg vil bare helst ikke bruge kunststoffer.
  Er nok lidt skør med det:-)

  SvarSlet
 2. Lige nu har jeg 22 (ja du læste rigtig!) nøgler grønt garn liggende som jeg bare faldt for i Netto. Og da jeg stod dernede i Netto vidste jeg bare lige at det passede til den fedeste lange sweater jeg havde i mit hovede. Sweateren er stadig i mit hoved, men jeg har trævlet op tre gange og nu har jeg givet lidt op. Måske osse kun lidt, det håber jeg.

  SvarSlet
 3. Tror vist at vi allesammen (kvinder ;o)) har prøvet det...Det ligger der og frister..Og hva bliver det til IKK RIGTIG NOGET :o)Men det var billigt og havde den skønneste farve !! Lene :o) 22 nøgler !! Ja det var da også noget af en slat !! :o)
  Fortsat go´aften..
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten
  Nej du behøver ikke lave en "give away" ;-)
  Jeg kom lige til at læse din blog, det er nogle fine ting du laver, jeg kikker ind igen snart :-)

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten....."Faldt" lige over dig hos anden blogger og måtte da lige kigge forbi ;o))Altid dejligt med nye ansigter.

  Og bare rolig - du er ikke alene. Der er bragt meget hovsa-garn hjem i mine kasser, men sjovt nok finder jeg som regel anvendelse for det på et eller andet tidspunkt. Der er ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget.
  Og din brødkurv er da bare skøn i den farve.

  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet