onsdag den 16. februar 2011

Hvor f.... ligger Randers?


Jamen - det ligger ca. 7 km fra mit lille hjem...
Mon der er andre bloggere der bor i eller omkring Randers?

Randers ligger ca. 40 km fra Viborg - det er dér, jeg arbejder. På byens sygehus! Som lægesekretær! Med de bedste kollegaer!

Midt imellem Randers og Viborg ligger Hammershøj - det var dér jeg boede, da jeg var en del af en helt almindelig familie.

Nu bor jeg i min barndomsby - min datter går på min gamle skole - min mor og hendes mand bor 50 meter fra mig - min far og hans kone bor 500 meter fra mig - mine børns far og hans søde kone bor 300 meter fra mig. Det passer alså bare os allesammen fint !
Sjovt at jeg som stor teenager havde så drøntravlt med at komme væk fra den her lille soveby.
Fedt at være her igen!
Hvordan er I havnet på jeres sted?

4 kommentarer:

 1. Min mor bor 50 meter fra mig.
  Min lillebror boede 100 fra mig (han døde desværre for 4,5 år siden. Men hans børn bor sammen med deres mor 200 fra mig. Så har jeg sådan set ikke så meget mere familie.
  Men jeg bor i min barndomsby! og det ælsker jeg. Min pige går i den skole jeg gik på. Mange af mine barndomsveninder bor i byen, vi har en pigeklub hvor vi mødes hver måned. Det har vi gjort i 20 år.
  Som ung ville jeg væk herfra (tre år i Aarhus, tre år i USA og tre år i Aalborg.
  Nu skal jeg bæres herfra. Vil aldrig flytte. Jeg er lige hvor jeg skal være. I en lille by med 6000 indbyggere i kommunen, fordelt på 7-8 små byer.

  SvarSlet
 2. Glemte at skrive at jeg er født i byen. Er så gammel at hjemmefødsler stadig var "in"..

  SvarSlet
 3. Jeg bor på Fyn. Langt fra min fødeby på Sjælland - Strøby Ladeplads.
  Har gået i skole i Køge, København, Odense og nå ja, Strøby.
  Bor på Fyn fordiu jeg flyttede herover med min veninde, som nu bor i Svendborg. Mødte min man på Uni og købte hus her, fordi han fik job her... Selvom han er fra Holbæk og vi vist nok har festet en del sammen i Roskilde.
  Det er en lille verden!
  KH C

  SvarSlet
 4. Cristine og Lene - tak for jeres historier. Sjovt som tingene udvikler sig. Hvis jeg som 16-årig havde fået at vide, at jeg ville 1)få en mand 2) få børn 3) bo i et villakvarter... Ja, så ville jeg have rystet godt og længe på hovedet... tænk engang :-)

  SvarSlet