tirsdag den 15. februar 2011

App´s.....

Altså ikke som i nye app´s til den smarte telefon, som jeg alligevel ikke har - men app´s som i applikationer, som jeg ALDRIG har prøvet før i dag.

Er blevet inspireret via flere blogge og måtte altså prøve selv. Min blomst sidder på højre lår på et par "pludderbukser" eller hvad de nu hedder. Jeg aner ikke, om teknikken er den rigtige - jeg brugte knaphuls-zigzag-sting og skidtet kom da til at sidde fint fast...


Jvf. ovenfor nævnte mangel på smart telefon, kommer der først billeder af hele buxen på, når jeg kan komme til at fotografere i dagslys.
Stoffet er gråblåt med bittesmå tern - fik 1,80 meter for en rund 20´er i favorit-genneren - og det prikkede stof er fra et viskestykke fra Netto til en 10´er.
Puuuha - ser uanede muligheder med de dér app´s. Hvor er jeg glad for, at jeg prøvede :-)
I morgen nupper jeg lige en dagvagt - og SÅ holder jeg ferie

6 kommentarer:

 1. Den blomst er da blevet rigtig god !

  SvarSlet
 2. Haha, jeg har faktisk købt de dersen røde viskestykker med prikker (og et par stykker mere i lyserøde til at sy af)
  Jeg synes din app er super. Når jeg syr apps så stryger jeg dobbeklt-klæbende vlis på bagsiden. Kan ikke huske hvad det hedder, og man skal passe på sit strygejern.

  SvarSlet
 3. Hov glemte at skrive:
  Det gør at stoffet ikke glider rundt, og det er lettere at sy zikzak omkring. Eller knaphulssting.

  SvarSlet
 4. Det ser super fint ud !! :o) Vil glæde mig til et helt billede...

  SvarSlet
 5. Den er bare helt fin. Det dobbelt klæbende vlies hedder vliesofix eller hifix. det afhænger af mærket. Du skulle prøve det, hvis du ikke har. Det er bare super.

  God fornøjelse med de nye apps :o)
  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 6. Dejligt med de gode råd. Vliesofix er allerede indkøbt - men ikke afprøvet endnu.... Men har absolut mod på flere apps :-)

  SvarSlet