Og det blev så min redning :-)
Fejrede Sct. Hans med min gode veninde og hendes børn.
Veninden havde lavet "pulled pork" der blev puttet i gode burgerboller sammen med coleslaw og en god sauce/dressing.
Hvis I ikke kender "Pulled pork" - så vil jeg anbefale det. 1 stk. grisesteg (nakkesteg/kam/filet) gnubbes med forskellige gode sager, sættes i ovnen ved 110 grader og står og hygger sig i 10-12 timer (der findes masser af mere nøjagtige opskrifter - googl selv din favorit...)
Det bliver SÅ lækkert og mørt! Så trækker man det bare fra hinanden og bruger det f.eks. i burgerboller.
Og så fik vi mine "Loveme4ever" chokolademarengs med god vanille-is og jordbær...
Håber I andre også stadig er her :-)
Det der pullede pork er jeg absolut nødt til at se. Så brødrene Prise lavede det,men det var så omstendigt..det her lyder nemmere.
SvarSletOg de der marengs..UHM lyder det til.