mandag den 20. juni 2011

Penge kan få børn til alt...

Vi - Sukkermåsen og jeg - var til udendørs gudstjeneste i går. Dejligt sted, skønt vejr osv.
Sukkermåsen og resten af kirkekoret skulle stå for de musikalske indslag...

Hele 3 præster stod for gudstjenesten og de ville jo selvfølgelig gerne sige noget alle 3.... Det trak liiiiidt ud - det gjorde det altså!

Måtte efterfølgende belære Sukkermåsen om, at man siger "Amen" efter en bøn - og ikke "Endelig..."

Slutteligt pointerede hun, at hun da virkelig kun gjorde det for pengenes skyld!
De får 30,. for at synge til gudstjeneste (og hun har vel været afsted 3 gange i år...)

Og til allersidst kom denne her: "Pfffeeeew - det skulle hedde gudsslaveri...."
og så pakkede hun sig sammen på sofaen med en kat - og jeg gik i haven og plukkede jordbær og tænkte lidt over, hvor i opdragelsen, det gik galt.... eller om det bare er præ-pubertet :-/

Amen

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha..... For sulen da også !! :o) FANTASTISK indlæg Kirsten..Griner endnu :o) Åhhh ja de dejlige unger :o)
  Go´dag..
  Knus :o)

  SvarSlet
 2. Jeg kom altså også til at grine.. :-)) Hvor er hun skøn, -din datter! Det var også hende med svømmebrillerne på, da der skulle skæres løg, ikk`? :-) Hun skal nok klare sig godt i verden. :-)
  Tusind tak for dit svar på min blog ang. det med lægesekretær. Sagen er, at jeg også selv blev lidt nysgerrig, da min veninde begyndte at tale om lægesekretær. Jeg er også sygeplejerske, og ja.. det er krævende. Jeg er træt af arbejdsopgaverne og har i nogle år taget kurser indenfor kommunikation for at skifte retning jobmæssigt. Men det er endnu ikke lykkes. Så jeg blev faktisk lidt nysgerrig, da veninden tale om lægesekretær. Vi talte om, at man som sygeplejerske måske burde have en god chance for at få en stilling som lægesekretærelev. Når man har kendskab til hospitalsverdenen i forvejen osv. Har du nogen idé om, hvorvidt det er rigtig? Eller vil de hellere have en elev, som allerede er kontoruddannet? Undskyld alle mine spørgsmål.. :-) Du skal endelig kun svare, hvis du har tid og lyst. :-) Hav en dejlig aften! Knus Solsikke

  SvarSlet
 3. Hæ hæ - jeg synes nu hun er skøn :-)

  SvarSlet
 4. Hej igen Kirsten. Tak fordi du er så sød til at svare på mine spørgsmål.. :-) Jeg er slet ikke sikker på, om det bliver lægesekretæruddannelsen, som jeg går igang med. Men jeg vil undersøge det nærmere, og det er slet ikke noget problem selv at finde numre osv. (Jeg vælger nok et andet sted end min egen arbejdssted at undersøge det. Der er ingen grund til at det kommer min leder for øre. :-)
  Hav en god aften! Og tak for dine svar.
  Knus Solsikke

  SvarSlet