onsdag den 11. januar 2012

Om at få pakker og ikke at være jomfru - og hvordan pokker de to ting passer ind i den samme overskrift

Jow, altså... Ser I:


Jeg fik min pakke fra Garnudsalg i dag - fantastisk. Skal strikke pæreskals-Camomille, der skal bruges som gave - og hindbær-Camomille, der skal bruges til moi :-)                                 Fint nok...


Rent astrologisk er jeg jomfru - født den 24. august. Men jeg er bare SLET ikke jomfru. Jomfruer er velorganiserede, strømlinede, effektive og cool....Hvorfor havde jeg så SÅ svært ved at finde rundpind 6 ???

Jeg KAN ikke!!! På overfladen er mit hjem egl. fint og ryddeligt - men åbn et skab og jeg skal vise dig min ikke-jomfruelige side....

På min vej rundt i det forjættede Blogland har jeg set adskillige eksempler på etuier til strikkepinde - måske skulle jeg...

Naaaah - nu strikker jeg de Camomiller færdig - så ser vi....


Vær søde at fortælle mig, at jeg ikke er det eneste rodehoved i Blogland... pleeeaaaase...

5 kommentarer:

 1. Jeg er også et rodehoved ! Og vandmand :-)

  SvarSlet
 2. Nej det er du virkelig ikke .... jeg er god til at rydde op der hvor det kan ses, lægger ting til side og i bunker, smider ud og stakker op... meeen når det gælder skabe og skuffer og drejer det sig vist mest om at de kan lukkes. Npr jeg får ryddet og i et par skuffer lover jeg mig selv at denne gang vil jeg holder men ´det holder bare ikke .... skal vi ikke bare sige at sådan er det med de kreative sjæle :o)... og jeg er løve :o)

  SvarSlet
 3. Jeg er mega rodehovede hvor det ikke ses!
  Og jeg skal fortælle dig en hemmelighed (der selvfølgelig bliver mellem os to) Mit syværelse er så rodet at jeg ikke kan komme ind af døren. Gulvet er fuldstændig dækket!
  Jeg er tvilling..

  SvarSlet
 4. Du er ikke alene, jeg er godt nok skorpion;-) Men altså ikke nogen tjekkede etuier eller andet til strikkepindene - de ligger i en kommodeskuffe, og det fungere da meget godt!
  Tøjet i skabene ligger ikke i smukt arrangerede bunker - altså det ligger da i bunker, men det ser sørme ikke særlig husmoderlig/tjekket ud, men så længe jeg/vi trives med det, så er det fint, for jeg gider ikke prøve at leve op til en personlighed, som jeg ikke har;-)

  SvarSlet
 5. Hellere system i rodet, end rod i systemet!!
  Sådan har jeg det bedst!! Samtidig har jeg ALT for mange ting, der står alle vegne. Må hellere få ryddet ud i det, inden jeg skal have hjemmehjælp, for mit hjem er hjemmehjælperens mareridt!! :O)
  Forhåbentlig varer det mange år, inden det kommer så vidt!

  Du skulle have givet lyd, når du nu var på disse kanter, kunne have været hyggeligt at møde sin "tvilling" :O)
  Knus herfra

  SvarSlet