mandag den 2. januar 2012

Åh nej, nyt strikkehæfte

Ja, jeg har selv bestilt det i den gode intention om at komme med i Camomille-klubben.

Er lige kommet fra aftenvagt og har kigget lidt på opskriften (garnet ER bestilt fra Garnudsalg - men dukker nok først op i morgen eller overmorgen...)

NÅ - men jeg kan jo allerede se nu, at jeg får brug for hjælp - SÅ ALTSÅ... de af jer, der kan sige "been there, done that"... jeg håber sådan, at I vil hjælpe.

Forstår ikke helt det med at lade alle maskerne blive på pinden og så strikke dem med i blondekanten efterhånden. Måske giver det sig selv, når man sidder med det - men lige nu kan jeg ikke gennemskue det...

Det var vist det!

Nå nej - som I kan se, har jeg snuset lidt til det dér Pinterest.... kan godt se, at der er mulighed for alletiders overspringshandling... Konceptet er smart, når man (som jeg) hopper rundt på alverdens hjemmesider og 3 dage efter kommer i tanker om noget, man har set. Nu kan jeg bare skynde mig at "pinne" det!
Hvis altså jeg husker det ;-)

Og vedr. nytårsforsætter, som jeg slet ikke har lyst til at kalde det, fordi navnet alene indbyder til fiasko... "Nye tiltag" kalder jeg det så:
Mere struktur i hverdagen - og lidt flere grøntsager!
Og hvis nogle af jer møder Mathilde derude i hverdagen - så sig det IKKE til hende! Det med grøntsagerne...

6 kommentarer:

 1. Held og lykke med det hele :-)

  SvarSlet
 2. Kanten på Camomille kommer af sig selv, når du sidder med det. Jeg fattede absolut heller ikke noget, før jeg sad med det i hænderne;-)
  Jeg mener der skulle være en lille fejl i opskriften på kanten, så tjek lige Helga Isagers hjemmeside for rettelser, når du kommer til kanten.

  SvarSlet
 3. Tak for hjælp og gode ønsker! Nu venter jeg bare på, at garnet kommer :-)
  Og på stormen...

  SvarSlet
 4. Jeg havde problemer med en strikkeopskrift og ringede fluks til min datter, som svarede at man skal IKKE læse opskriften igennem, man bli´r bare forvirret. Så læs kun det du skal lige nu ...
  Og det var korrekt, jeg begyndte og alt faldt på plads efterhånden som jeg nåede til det.

  Så held og lykke ...

  SvarSlet
 5. Du har en spændende blog som jeg glæder mig til at følge.

  SvarSlet
 6. Tak for gode tanker - hvor dumt var det også lige at tage sorgerne på forskud??? Sådan noget gør jeg ellers sjældent ;-)

  Og tak til DIYosv. for dine søde ord :-)

  SvarSlet