søndag den 3. juli 2011

Bla-bla-bla-blogland.... eller hyldest til bloglisten

Sukkermåsen har tilbragt hele dagen med yndlingsveninden - det har regnet - og jeg har måske haft lidt for god tid.... Ihvertfald har jeg været på en orn´li´ tur rundt i Blogland - og ved I hvad?
Jeg er SÅ glad for min blogliste (altså jeg ved godt, at jeg selv har valgt, hvem jeg "gider" følge...)

Læste i en blog, at forfatterinden var træt af "tonen" i Blogland - at det kun drejer sig om selv-promovering og selvfedhed.
Og ja.... det er der rigtig meget af ! Og hva´ så??? Jeg hviler nok i mig selv til at jeg kan glæde mig over andres talent - jeg henter masser af inspiration og lyst til forskellige aktiviteter.
Så tommel op til  jer superbloggere :-)

MEN - når det så er sagt.... så nyder jeg mest at læse om det helt almindelige hverdagsliv.
Det er jo ikke lyserøde cupcakes det hele - vi bliver forladt, vi forlader, vi griner, vi tuder, vi bander, vi bliver trætte af vores børn, mænd, svigermødre, chefer, kolleger, hunden, haven.... Vi mangler energi, penge, plads, tid, lyst.... uuuund so weiter....

I min blog-liste er der en god blanding af det hele - og jeg er helt vild med den.
Med jer.
I dejlige, virkelige mennesker!
Godnat!

3 kommentarer:

 1. God morgen, du dejlige menneske, der lever i den virkelig verden :-)
  Jeg er meget enig med dig.
  Og er ret vild med de der bukser.

  SvarSlet
 2. Kirsten så sandt som det er skrevet :o) Du er et skønt menneske - og tænk det er kun herinde igennem jeg vudrer det :o) Holder af din ligefremhed (er der et ord der lyder sådan)... Elsker at følge dig !!
  Knus fra Frk. Lehmann (som pt. stadig sidder i nattøj - og har børne der drøner rundt kun i trusser :o)) DET ER SØNDAG SÅ MÅ MAN Godt !!

  SvarSlet
 3. I er så søde! Tak for ordene!
  Søndage er absolut til lange formiddage i nattøj!!

  SvarSlet